espa_logo

Ε.Ε.Φα.Μ - 12ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Management

  • ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ
  • WEB DESIGN

Η Ελληνική Εταιρεία Φαρμακευτικού Management (Ε.Ε.Φα.Μ.) ιδρύθηκε το 1990 με σκοπό την συνολική προαγωγή του φαρμακευτικού κλάδου, αλλά και την ανάδειξη των στελεχών της Φαρμακοβιομηχανίας. Τον Δεκέμβριο του 2016 μετονομάστηκε από Ελληνική Εταιρεία Φαρμακευτικού Marketing σε Ελληνική Εταιρεία Φαρμακευτικού Management, υπογραμμίζοντας έτσι τη σημασία των νέων ρόλων που καλούνται να υπηρετούν στο εξής τα στελέχη του κλάδου.

Η μη κερδοσκοπική, επιστημονική εταιρεία, που μετρά σήμερα πάνω από 1200 μέλη, αποτελεί έναν ασφαλή χώρο, όπου οι συμμετέχοντες μπορούν να συνεισφέρουν δημιουργικά στο σχεδιασμό και την υλοποίηση προγραμμάτων και στρατηγικών για τη συνεχή επιμόρφωση των ανθρώπων της φαρμακοβιομηχανίας και την παραγωγική ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών μεταξύ των εταίρων του χώρου.

Η Ε.Ε.Φα.Μ. διατηρεί συνεργασίες με ποικίλες οργανώσεις, σωματεία και ιδρύματα της Ελλάδας και του εξωτερικού, σχεδιάζει και υλοποιεί ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά προγράμματα, ημερίδες και σεμινάρια. Επιπλέον, υποστηρίζει την επικοινωνία των μελών της με τις αρμόδιες Αρχές Υγείας και των θεσμικών φορέων του κλάδου και φροντίζει για τη διαρκή ενημέρωση για τα νέα και τις εξελίξεις του, με τη χρήση ηλεκτρονικών και έντυπων μέσων.

Τέλος, η εταιρεία αναλαμβάνει τη διοργάνωση του Συνεδρίου Φαρμακευτικού Management, έναν σπουδαίο θεσμό στο χώρο του φαρμάκου. Το Συνέδριο πραγματοποιείται κάθε δύο έτη και η θεματολογία του στοχεύει πάντα στα πιο επίκαιρα ζητήματα, προκαλώντας ενδιαφέρον σε όλους τους συμμετέχοντες και εκπροσώπους της φαρμακοβιομηχανίας. Οι ομιλητές, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, καλούνται να παρουσιάσουν, να αναλύσουν και να σχολιάσουν, σε πάνω από 900 συνέδρους, τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το χώρο του φαρμάκου.

Το 12ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Management θα διεξαχθεί στις 12,13 και 14 Φεβρουαρίου 2020 στο Μέγαρο - Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών, με γνώμονα τις αξίες της εταιρείας: Δέσμευση - Ποιότητα - Συνεργασία - Αξιοπιστία - Ακεραιότητα. Ο θεματικός άξονάς του ‘’2020-2030: Προάγοντας την Υγεία στην εποχή του «ευφυούς» επιχειρείν’’ αναμένεται να προκαλέσει έντονο ενδιαφέρον σε όλους τους συμμετέχοντες.

eefamcongress2020

Η Darkpony ανέλαβε το web design και development της ιστοσελίδας eefamcongress2020.gr, για την παρουσίαση του 12ου Συνεδρίου Φαρμακευτικού Management.

Η ιστοσελίδα σχεδιάστηκε με σκοπό να επικοινωνήσει στα στελέχη της φαρμακευτικής αγοράς τους κύριους πυλώνες ενδιαφέροντος του κλάδου εν όψει της δεκαετίας που ξεκινά, προάγοντας το σχετικό Συνεδρίου Φαρμακευτικού Management.

Μέσα από τη minimal αισθητική του και τη χρήση καθαρών και λιτών γραμμών, δημιουργήθηκε μία ιστοσελίδα ταχύτατη και φιλική προς τους επισκέπτες, με προσεγμένο responsive σχεδιασμό για χρήση σε mobile & desktop συσκευές. 

Στην αρχική σελίδα του eefamcongress2020.gr παρέχονται οι βασικές πληροφορίες που αφορούν τη διεξαγωγή του Συνεδρίου, ενώ υπάρχει αυτόματο count-down μέχρι την ακριβή ώρα έναρξής του. Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα ατομικής ή ομαδικής εγγραφής για την παρακολούθηση του συνεδρίου, μέσα από μία εύχρηστη δυναμική φόρμα εγγραφών, ενώ παράλληλα μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά για το πρόγραμμα εκδηλώσεων, τους ομιλητές και τους συντονιστές καθώς έχει προβλεφθεί η πλήρης παρουσίαση τους με βιογραφικό, φωτογραφία και ρόλο μέσα από εξατομικευμένες υποσελίδες.

Η Darkpony στηρίζει έμπρακτα και παράλληλα συμμετέχει στο 12 Συνέδριο Φαρμακευτικού Management της Ε.Ε.Φα.Μ. ως Digital Sponsor, μαζί με την Eventora. Θα μας βρείτε στο περίπτερο 20.

eefam_page

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΡΓΑ