ΜΑΚΒΕΛ

  • ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ
  • WEB DESIGN

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΚΒΕΛ

Με καθαρές, λιτές γραμμές και έμφαση στη εύκολη χρήση, το νέο website αποτελεί το διαδικτυακό κέντρο όλων των digital ενεργειών των ζυμαρικών ΜΑΚΒΕΛ.

Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση του site, είναι μέρος μίας ολοκληρωμένης digital επικοινωνίας που ανέλαβε η Darkpony για λογαριασμό της ΜΑΚΒΕΛ και περιλαμβάνει από τον σχεδιασμό της digital strategy έως και τη διαχείριση των λογαριασμών της στα Social Media (Facebook, Instagramm, YouTube), τη διενέργεια προωθητικών ενεργειών μέσα από custom Facebook contest applications, τη διαχείριση διαφημιστικών λογαριασμών σε Facebook, Instagramm και Google Adwords καθώς και ενέργειες eMail Marketing.

makvel_1-1

ΜΑΚΒΕΛ Social Media Management

Σχεδιασμός ψηφιακής στρατηγικής και δημιουργία, διαχείριση, πρωτότυπου περιεχομένου (copywritting - illustration graphics) για τα κοινωνικά δίκτυα της ΜΑΚΒΕΛ. 

Οι οργανικές μας ενέργειες συμπληρώνονται από στοχευμένες διαφημιστικές καμπάνιες, για τα δημογραφικά κοινά τα οποία στοχεύουμε ανά προϊον μέσα από ένα επιλεγμένο μείγμα καναλιών όπως Facebook, Instagram και Google Ads.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΡΓΑ