espa_logo

Οι 3 Διαφορετικές Δημιουργικές Επιλογές Βίντεο για Καμπάνιες Performance Max

Τι είναι οι καμπάνιες Performance Max?

Η Performance Max είναι η πιο αποδοτική καμπάνια Google Ads για online πωλήσεις για την κατηγορία των πελατών που διαθέτουν e-shops. 

Η Google στη συγκεκριμένη καμπάνια χρησιμοποιεί κείμενα, εικόνες και βίντεο για να προβάλει το εκάστοτε brand σε όλα τα παρακάτω κανάλια και εφαρμογές: 

  • Google Shopping 
  • Google Search Network
  • YouTube
  • Google Display Network
  • Google Discover 
  • Gmail 
  • Google Maps

Η διαφήμιση των προϊόντων και του e-shop γίνεται λοιπόν ταυτόχρονα σε όλες αυτές τις πλατφόρμες με δυναμικές διαφημίσεις που προσαρμόζονται στις προτιμήσεις και τη συμπεριφορά των χρηστών και στο budget που ορίζεται, ώστε να διασφαλίζεται πάντα η καλύτερη δυνατή σχέση επένδυσης budget και απόδοσης των διαφημίσεων. 

Σε αυτό το σημείο θέλουμε να αναφερθούμε στην τελευταία δυνατότητα που ανέπτυξε η Google για την παροχή ακόμη πιο εξελιγμένων δυναμικών διαφημίσεων. 

Στην περίπτωση που ένα brand δεν παρέχει έτοιμα βίντεο μαζί με τις φωτογραφίες και τα λεκτικά τμήματα που εισάγει ως υλικό για τις διαφημίσεις της, η Performance Max καμπάνια αναλαμβάνει να φτιάξει αυτόματα βίντεο προώθησης του e-shop σας χρησιμοποιώντας τις φωτογραφίες και τα λεκτικά και προσθέτοντας τα γραφιστικά στοιχεία και τη μουσική που κρίνει κατάλληλα. 

Αυτή η νέα παροχή της Performance Max, εφόσον ενσωματώνει οπωσδήποτε κάποιο βίντεο στα δημιουργικά της, συνεπάγεται από διαφημιστική άποψη τρεις διαφορετικές επιλογές για κάθε brand: 

Αυτόματα Βίντεο της Performance Max 

Την χρήση των αυτόματων βίντεο που παράγει η Performance Max με το ρίσκο κάποιες από τις διαφημίσεις μας να μην έχουν ακριβώς τα στοιχεία που θέλουμε είτε γραφιστικά, είτε από άποψη κειμένων, είτε από άποψη μουσικής, όπως είναι για παράδειγμα η παρακάτω: 


Μερική παραμετροποίηση των αυτόματων βίντεο 

Την παραμετροποίηση των αυτόματων βίντεο που παράγει η Performance Max, ώστε να εξοικονομούνται αφενός πόροι, αλλά αφετέρου να προβάλλεται ένα αισθητικά άρτιο αποτέλεσμα. 

Παραγωγή custom διαφημιστικών βίντεο για το brand σας

Την παραγωγή εξ ολοκλήρου custom βίντεο, κομμένων και ραμμένων ακριβώς με γνώμονα το brand identity και τα brand guidelines που χρησιμοποιούνται σε κάθε καμπάνια του brand, με σκοπό τον πλήρη έλεγχο των διαφημίσεων που φτάνουν στο κοινό και την εξασφάλιση όχι μόνο από αισθητική άποψη αλλά και με στόχο τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις στους πωλησιακούς στόχους που έχουν τεθεί. 

Συμπερασματικά 

Η τεχνολογία και τα μέσα που έχουμε στα χέρια μας εξελίσσονται διαρκώς προσφέροντας μας όλο και περισσότερες αυτοματοποιήσεις, βασισμένες στην επιδίωξη της αμεσότερης πρόσβασης στη διαφήμιση και της καλύτερης εκπροσώπησης των brand στο διαδίκτυο. 

Κάθε brand έρχεται αντιμέτωπο με επιλογές που επηρεάζουν την απόδοση των διαφημιστικών ενεργειών του στο ψηφιακό περιβάλλον και πρέπει να μεριμνήσει για αυτές τις επιλογές συνειδητά και με προσοχή, υπολογίζοντας τον αντίκτυπο που έχει η καθεμία στην απόδοση των συνολικών του σχεδιασμών. 

Η ομάδα της Darkpony είναι διαθέσιμη για να ζυγίσει μαζί σας αυτές τις επιλογές, να σας βοηθήσει να λάβετε περίπλοκες αποφάσεις και να σας καθοδηγήσει. 

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και κανονίστε μια συνάντηση για να δούμε μαζί ποιές λύσεις καλύπτουν τις ανάγκες, τις δυνατότητες και τις φιλοδοξίες σας. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ