espa_logo

H Darkpony Google Premier Partner για το 2024

H Google αναγνωρίζοντας τα επιτεύγματα των κορυφαίων της συνεργατών digital marketing σε όλο τον κόσμο, απονέμει την διάκριση του Premier Partner σε επιλεγμένα digital agencies ανα χώρα.

Η Darkpony δέχεται με χαρά αυτή τη διάκριση, η οποία σημαίνει ότι έχουμε συμπεριληφθεί στο αποκλειστικό 3% των κορυφαίων Google Partners στην Ελλάδα, μια πιστοποίηση που σηματοδοτεί την κορυφαία τεχνογνωσία μας στις διαφημίσεις Google Ads.

Τι σημαίνει το "Google Premier Partner" για εσάς;

Ως Google Premier Partner, η Darkpony ανήκει στο κορυφαίο 3% των digital agencies στην Ελλάδα, όντας αναγνωρισμένη για την αριστεία, την αποτελεσματικότητα και την αφοσίωσή της στις Google Ads καμπάνιες κάθε τύπου: Search, Shopping Ads, Display κ.α.

Συνεργαζόμενοι με την Darkpony, απολαμβάνετε:

  • Εξειδικευμένη τεχνογνωσία: Η ομάδα μας αποτελείται από Google Ads Certified Professionals, με βαθιά γνώση και εμπειρία σε όλο το εύρος των Google Ads δυνατοτήτων.
  • Αποδεδειγμένη απόδοση: Έχουμε ένα ιστορικό επιτυχημένων καμπανιών, αυξάνοντας τις πωλήσεις, τα leads και την αναγνωρισιμότητα για επιχειρήσεις σε διάφορους κλάδους.
  • Στρατηγική προσέγγιση: Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε εξατομικευμένες στρατηγικές Google Ads, λαμβάνοντας υπόψη τους στόχους σας, το κοινό σας και τον προϋπολογισμό σας.
  • Διαρκής βελτιστοποίηση: Παρακολουθούμε και βελτιστοποιούμε συνεχώς τις καμπάνιές σας, εξασφαλίζοντας μέγιστη απόδοση και ROI με μετρήσιμα KPIs.
  • Πρόσβαση σε προνόμια: Ως Google Premier Partner, έχουμε πρόσβαση σε beta releases, insights και εκπαιδεύσεις που δεν είναι διαθέσιμες στο ευρύ κοινό.

Πώς γίνεται μια εταιρεία Google Premier Partner στην Ελλάδα;

Η Google, για να αναδείξει τους κορυφαίους των συνεργατών της, δημιούργησε το πρόγραμμα Google Premier Partner. Μόνο το 3% των κορυφαίων Google Ads agencies, βάσει αυστηρών κριτηρίων, λαμβάνουν την πολυπόθητη διάκριση.

Τα κριτήρια που καθορίζουν το κορυφαίο 3% των εταιρειών με την καλύτερη απόδοση είναι, μεταξύ άλλων:

  • Αύξηση υπαρχόντων πελατών: Η ικανότητα της εταιρείας να αναπτύσσει την πελατειακή της βάση, μετρώντας την αύξηση των δαπανών διαφήμισης σε ετήσια βάση, τόσο συνολικά όσο και στους υφιστάμενους πελάτες.
  • Αύξηση νέων πελατών: Η επιτυχία της εταιρείας στην προσέλκυση νέων πελατών, μετρώντας την αύξηση των δαπανών διαφήμισης σε ετήσια βάση, τόσο συνολικά όσο και στους νέους πελάτες.
  • Διατήρηση πελατών: Η αποδεδειγμένη ικανότητα διατήρησης της πελατείας, μετρώντας το ποσοστό των πελατών με ενεργές δαπάνες Google Ads που διαχειρίζεται η εταιρεία και διατηρούνται σε ετήσια βάση.
  • Διαφοροποίηση προϊόντων: Η εστίαση σε ένα εύρος προϊόντων πέρα από την Αναζήτηση, μετρώντας το ποσοστό των δαπανών που δεν αφορούν την Αναζήτηση σε καμπάνιες YouTube, Display & Video 360, Δικτύου προβολής, Εφαρμογών και Αγορών κάθε έτος.
  • Ετήσιες δαπάνες διαφήμισης: Η επένδυση στο Google Ads ή στο Google Marketing Platform, μετρώντας τις δαπάνες στους διαχειριζόμενους λογαριασμούς κάθε έτος.

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε με μια Google Premier Partner εταιρεία στην Ελλάδα;

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα για το πώς η Darkpony μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε τα επιχειρηματικά σας οράματα με τα Google Ads.

Darkpony: Ο Premier Partner σας για Google Ads στην Ελλάδα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ