espa_logo

KnowCrunch Black Friday Case Study powered by Darkpony

Mία στρατηγικά σχεδιασμένη καμπάνια από την Darkpony η οποία παρέδωσε ένα αστρονομικό ROAS +5000%

H ενέργεια διενεργήθηκε για λογαριασμό της KnowCrunch και παρουσιάστηκε στο συνέδριο All Things Facebook & Instagram 2021, αποτελώντας σημείο συζήτησης σε όλη την κοινότητα του Performance Marketing στην Ελλάδα.

Ο σχεδιασμός μίας μακροπρόθεσμης δομημένης digital στρατηγικής μπορεί να επιφέρει ουσιαστικά αποτελέσματα όταν η to-the-point κατεύθυνση από τον πελάτη/συνεργάτη συνδυαστεί με άρτια τεχνική γνώση της εκάστοτε διαφημιστικής πλατφόρμας. Η πολυετής, επιτυχημένη, συνεργασία μεταξύ του digital agency μας και της KnowCrunch επισφραγίζεται με ένα άκρως επιτυχημένο case study. Aπόρροια συνεχούς βελτιστοποίησης του account και όχι ένα πυροτέχνημα, το ROAS +5000 είναι κάτι παραπάνω από ένα στατιστικό νούμερο, το οποίο δεν αντικατοπτρίζει πάντοτε την (όλη) αλήθεια. 

Έχοντας ως δεδομένο πως η KnowCrunch δεν ακολουθεί περιστασιακές εκπτωτικές ενέργειες, σεβόμενη τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσφέρει, και έχοντας πολύτιμο feedback από το κοινό, το brand αποφάσισε να συμμετάσχει για 1η φορά στην ιστορία του στην Black Friday με μία πραγματική προσφορά -50%. Η Darkpony ανέλαβε να επεκτείνει τις ήδη τρέχουσες Performance Marketing Campaigns με μία νέα, απλή αλλά αποτελεσματική, Black Friday Campaign. 

Τα βήματα που ακολουθήσαμε, συνοπτικά, για την συγκεκριμένη ενέργεια:

1. Traffic Campaign - Landing Page Views 

H καμπάνια ξεκίνησε το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου με στόχο την μεταφορά του δημογραφικά στοχευμένου μας κοινού προς το Landing Page και διήρκησε μέχρι την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου (Black Friday).
Το κόστος αυτής της καμπάνιας ήταν 1500€.

2. Remarketing Campaign

H καμπάνια, όπως και η προσφορά, ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε μέσα σε λίγες μόνο ώρες ανήμερα της Black Friday. Στόχος ήταν η επαναστόχευση του ήδη στοχευμένου και φιλτραρισμένου με σχετικά ενδιαφέροντα κοινού το οποίο είχε επισκεφτεί το website της KnowCrunch, επικοινωνώντας ένα Scarcity Marketing μήνυμα. 
Το κόστος αυτής της καμπάνιας ήταν μόλις 150€.

Η πραγματικά ουσιαστική προσφορά του -50% σε συνδυασμό με την εξαιρετική στόχευση του digital agency μας οδήγησε σε 147 πωλήσεις του προσφερόμενου online σεμιναρίου, συνολικής αξίας 85.300€

Το ROAS για την συγκεκριμένη ενέργεια αγγίζει το ιλιγγιώδες νούμερο του 5151%.

Αντικατοπτρίζει όμως αυτό το τεράστιο νούμερο όλη την αλήθεια;

Πίσω από την επιτυχημένη ομολογουμένως ενέργεια υπάρχει ένα βραβευμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα (ένα πραγματικό ποιοτικό προϊόν), μία σταθερή στρατηγική μάρκετινγκ η οποία παρουσιάζει συνέπεια και σέβεται την υπηρεσία που προσφέρει καθώς και τους χρήστες του αλλά και μία ουσιαστική προσφορά της τάξεως του -50% το οποίο πραγματικά αποτελεί Black Friday Offer.

Στην Darkpony παρέχουμε ουσιαστικές 360° Digital Marketing υπηρεσίες. Αν θέλεις να είσαι εσύ το επόμενο Success Case Study μας, σε περιμένουμε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ