espa_logo

Γνωρίστε τη νέα λειτουργία voice messaging του Instagram!

Το Instagram άρχισε να ανοίγει ένα νέο χαρακτηριστικό voice messaging στην υπηρεσία direct messaging, παρόμοια με αυτή που είναι ήδη διαθέσιμη στο Messenger και στο WhatsApp.

Το νέο αυτό χαρακτηριστικό, ονομάζεται "walkie-talkie" και δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να καταγράφουν ηχητικά μηνύματα για να τα στέλνουν απευθείας στις επαφές τους με άμεσο / Direct τρόπο. Για να γίνει αυτό, κρατούν πατημένο το νέο κουμπί μικροφώνου που εμφανίζεται σε μια συνομιλία και καταγράφουν ένα ηχητικό μήνυμα.

Τα μηνύματα που αποστέλλονται με τη νέα λειτουργία μπορούν να διαρκέσουν έως και ένα λεπτό και έτσι είναι πιο χρήσιμα για σύντομα μηνύματα και παραμένουν σε συνομιλίες όσο ένας χρήστης θέλει να είναι εκεί, σε αντίθεση με τα ηχητικά μηνύματα στα μηνύματα της Apple που εξαφανίζονται μετά από δύο λεπτά. Κάτι αντίστοιχο υπάρχει ήδη εδώ και αρκετό καιρό σε εφαρμογές όπως το Messenger και το WhatsApp, αλλά τώρα μπαίνει στο Instagram για iOS και Android.

Αν δεν βλέπετε τη νέα λειτουργία ακόμα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ενημερώσετε την εφαρμογή Instagram στην πιο πρόσφατη έκδοση!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ