espa_logo

Σύντομα θα μπορείς να απαντάς στα μηνύματα του Instagram μέσω του υπολογιστή σου!

Το Facebook ανακοίνωσε την εφαρμογή μιας νέας λειτουργίας, που δίνει τη δυνατότητα στους διαχειριστές σελίδων του Facebook να λαμβάνουν και να απαντούν στα προσωπικά μηνύματα του Instagram απευθείας από τα Inbox της σελίδας τους στο Facebook. Έτσι, οι admins των Facebook pages θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να διαχειρίζονται όλα τα μηνύματα του Facebook αλλά και του Instagram από μία μοναδική, ενιαία θέση. Η νέα αυτή αλλαγή αποτελεί μία ενδιαφέρουσα εξέλιξη, ειδικά για αυτούς που διαχειρίζονται πολλαπλές συνομιλίες και αλληλεπιδρούν με το κοινό και στις δύο πλατφόρμες.

Πώς ακριβώς θα λειτουργεί; Αφού αποκτήσετε πρόσβαση στη νέα λειτουργία, στη σελίδα του Facebook Pages inbox θα εμφανιστούν οι επιλογές και για το “Messenger” αλλά και για το “Instagram Direct”. Ανοίγοντας το Instagram Direct tab, μπορείτε να δείτε συγκεντρωμένα όλα τα Instagram DMs, καθώς και να τα απαντήσετε. Το ενιαίο αυτό inbox θα είναι επίσης διαθέσιμο για χρήση σε κινητή συσκευή μέσω του Pages Manager app, προσφέροντας τη δυνατότητα διαχείρισης των μηνυμάτων ακόμα και εκτός γραφείου!

Η νέα αυτή λειτουργία θα προσφέρει στις επιχειρήσεις πολλαπλά πλεονεκτήματα, επιταχύνοντας τη ροή της εργασίας, δίνοντας τη δυνατότητα καλύτερης επίβλεψης των διαχειριζόμενων λογαριασμών και τέλος διευκολύνοντας την αλληλεπίδραση με τους πελάτες, ιδιαιτέρως σε περιόδους αιχμής (εκπτώσεις, προσφορές, events).

Παρ’ όλο που η νέα λειτουργία βρίσκεται ακόμη σε αρχικό στάδιο (σύμφωνα με τον Zuckerberg θα χρειαστεί τουλάχιστον ένα έτος μέχρι την ολοκλήρωσή της), θα αποτελέσει το πρώτο βήμα προς την υλοποίηση του τελικού στόχου του Facebook, που είναι η ενοποίηση του Instagram Direct, του Facebook Messenger και του WhatsApp κάτω από την ίδια στέγη.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ